Coronaregels Horeca 5 Juni / Fotoalbum: Tips om jezelf en je naasten te beschermen | Ronse - Het aantal mensen dat in een horecagelegenheid mag, is ook maximaal 50 personen en je mag met maximaal 4 personen aan een tafeltje zitten.

Kabinet overweegt volgende stap versoepeling te versnellen. De 'natte horeca', zoals cafés, gaat pas in de volgende stap open. Het mondkapje mag af als u zit. In restaurants kan als alles goed gaat vanaf 5 juni alcohol bij het . Is een coronatoegangsbewijs, een mondkapje én een vaste zitplaats verplicht.

Het aantal mensen dat in een horecagelegenheid mag, is ook maximaal 50 personen en je mag met maximaal 4 personen aan een tafeltje zitten. Corona
Corona from cdn.nextchapter-ecommerce.com
Het aantal mensen dat in een horecagelegenheid mag, is ook maximaal 50 personen en je mag met maximaal 4 personen aan een tafeltje zitten. In de horeca, in bioscopen en theaters etc. Het mondkapje mag af als u zit. De verruiming van de regels houden onder meer in dat het aantal mensen dat je thuis mag ontvangen wordt . In de horecagelegenheden en op terrassen mogen maximaal vijftig . Kabinet overweegt volgende stap versoepeling te versnellen. Is een coronatoegangsbewijs, een mondkapje én een vaste zitplaats verplicht. Eten afhalen en bezorgen mag nu tot .

Het aantal mensen dat in een horecagelegenheid mag, is ook maximaal 50 personen en je mag met maximaal 4 personen aan een tafeltje zitten.

Vanaf 5 uur 's morgens in plaats van 8 uur nu, belangrijk voor . Het aantal mensen dat in een horecagelegenheid mag, is ook maximaal 50 personen en je mag met maximaal 4 personen aan een tafeltje zitten. In de horecagelegenheden en op terrassen mogen maximaal vijftig . Horeca 5 juni al open? Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden en om een mondkapje te dragen. De verruiming van de regels houden onder meer in dat het aantal mensen dat je thuis mag ontvangen wordt . Vanaf 5 juni mogen restaurants en cafés hun deuren. De sluitingstijd van de horeca gaat van 20.00 uur naar 22.00 uur en dat geldt dus ook voor de terrassen. Reeks versoepelingen van de coronaregels gaat zaterdag 5 juni in. De 'natte horeca', zoals cafés, gaat pas in de volgende stap open. In restaurants kan als alles goed gaat vanaf 5 juni alcohol bij het . Eten afhalen en bezorgen mag nu tot . Kabinet overweegt volgende stap versoepeling te versnellen.

Is een coronatoegangsbewijs, een mondkapje én een vaste zitplaats verplicht. Vanaf 5 uur 's morgens in plaats van 8 uur nu, belangrijk voor . Vanaf 5 juni mogen restaurants en cafés hun deuren. Horeca 5 juni al open? In restaurants kan als alles goed gaat vanaf 5 juni alcohol bij het .

Vanaf 5 juni mogen restaurants en cafés hun deuren. Versoepeling coronamaatregelen: wat verandert er vanaf 8
Versoepeling coronamaatregelen: wat verandert er vanaf 8 from www.brugge.be
Vanaf 5 juni mogen restaurants en cafés hun deuren. De 'natte horeca', zoals cafés, gaat pas in de volgende stap open. Kabinet overweegt volgende stap versoepeling te versnellen. Horeca 5 juni al open? Het aantal mensen dat in een horecagelegenheid mag, is ook maximaal 50 personen en je mag met maximaal 4 personen aan een tafeltje zitten. De sluitingstijd van de horeca gaat van 20.00 uur naar 22.00 uur en dat geldt dus ook voor de terrassen. Het mondkapje mag af als u zit. Eten afhalen en bezorgen mag nu tot .

In de horeca, in bioscopen en theaters etc.

Eten afhalen en bezorgen mag nu tot . Het mondkapje mag af als u zit. De 'natte horeca', zoals cafés, gaat pas in de volgende stap open. Vanaf 5 uur 's morgens in plaats van 8 uur nu, belangrijk voor . Reeks versoepelingen van de coronaregels gaat zaterdag 5 juni in. Het aantal mensen dat in een horecagelegenheid mag, is ook maximaal 50 personen en je mag met maximaal 4 personen aan een tafeltje zitten. In restaurants kan als alles goed gaat vanaf 5 juni alcohol bij het . De sluitingstijd van de horeca gaat van 20.00 uur naar 22.00 uur en dat geldt dus ook voor de terrassen. De verruiming van de regels houden onder meer in dat het aantal mensen dat je thuis mag ontvangen wordt . Horeca 5 juni al open? In de horeca, in bioscopen en theaters etc. Vanaf 5 juni mogen restaurants en cafés hun deuren. Kabinet overweegt volgende stap versoepeling te versnellen.

Vanaf 5 juni mogen restaurants en cafés hun deuren. De verruiming van de regels houden onder meer in dat het aantal mensen dat je thuis mag ontvangen wordt . Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden en om een mondkapje te dragen. In de horeca, in bioscopen en theaters etc. Kabinet overweegt volgende stap versoepeling te versnellen.

Is een coronatoegangsbewijs, een mondkapje én een vaste zitplaats verplicht. Corona-regels: Streep door Keidagen en Normaal | LochemsNieuws
Corona-regels: Streep door Keidagen en Normaal | LochemsNieuws from i2.wp.com
De 'natte horeca', zoals cafés, gaat pas in de volgende stap open. Reeks versoepelingen van de coronaregels gaat zaterdag 5 juni in. De verruiming van de regels houden onder meer in dat het aantal mensen dat je thuis mag ontvangen wordt . Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden en om een mondkapje te dragen. Het mondkapje mag af als u zit. Kabinet overweegt volgende stap versoepeling te versnellen. In restaurants kan als alles goed gaat vanaf 5 juni alcohol bij het . In de horeca, in bioscopen en theaters etc.

Reeks versoepelingen van de coronaregels gaat zaterdag 5 juni in.

Vanaf 5 uur 's morgens in plaats van 8 uur nu, belangrijk voor . De 'natte horeca', zoals cafés, gaat pas in de volgende stap open. Het aantal mensen dat in een horecagelegenheid mag, is ook maximaal 50 personen en je mag met maximaal 4 personen aan een tafeltje zitten. De sluitingstijd van de horeca gaat van 20.00 uur naar 22.00 uur en dat geldt dus ook voor de terrassen. Horeca 5 juni al open? Kabinet overweegt volgende stap versoepeling te versnellen. De verruiming van de regels houden onder meer in dat het aantal mensen dat je thuis mag ontvangen wordt . Het mondkapje mag af als u zit. In de horecagelegenheden en op terrassen mogen maximaal vijftig . Is een coronatoegangsbewijs, een mondkapje én een vaste zitplaats verplicht. Eten afhalen en bezorgen mag nu tot . In de horeca, in bioscopen en theaters etc. Vanaf 5 juni mogen restaurants en cafés hun deuren.

Coronaregels Horeca 5 Juni / Fotoalbum: Tips om jezelf en je naasten te beschermen | Ronse - Het aantal mensen dat in een horecagelegenheid mag, is ook maximaal 50 personen en je mag met maximaal 4 personen aan een tafeltje zitten.. Is een coronatoegangsbewijs, een mondkapje én een vaste zitplaats verplicht. De sluitingstijd van de horeca gaat van 20.00 uur naar 22.00 uur en dat geldt dus ook voor de terrassen. In de horeca, in bioscopen en theaters etc. Het aantal mensen dat in een horecagelegenheid mag, is ook maximaal 50 personen en je mag met maximaal 4 personen aan een tafeltje zitten. Vanaf 5 juni mogen restaurants en cafés hun deuren.

De 'natte horeca', zoals cafés, gaat pas in de volgende stap open coronaregels. In de horeca, in bioscopen en theaters etc.